Disfunctiile genitale feminine
Cum tratam eficient si natural disfunctiile genitale feminine?
Oare ati observat? Viata femeii, cu tulburarile specifice diverselor varste si etape, se aseamana cu anotimpurile pe care le traverseaza natura:
Primavara, respectiv in (pre)adolescenta, tinerele se confrunta cu explozia hormonala si tot ce aduce ea: acnee, primele menstre, uneori cu crampe dureroase si anemie, si tot acum se depisteaza primele simptome asociate cu sindromul ovarelor polichistice.
Apoi, in floarea varstei, adica vara, femeia adulta cunoaste o serie larga de provocari si afectiuni, de la cele legate de libidou, sarcini, nasteri, pana la chisturi ovariene, menoragie, tulburari uterine, endometrioza, uter congestionat, dezechilibre hormonale, disfunctii urinare si genitale sau probleme ale aparatului reproducator. Viata de sotie si mama vine cu stres, oboseala cronica si o incarcatura emotionala adesea dificil de suportat (uneori chiar depresie postnatala), ceea ce creste presiunea asupra tonusului general si imunitatii.
Toamna feminina marcheaza (pre)menopauza, cu neplacerile specifice, precum bufeuri, irascibilitate, insomnii, modificari la nivel vaginal, dereglarea menstrelor si apoi incetarea lor. Tot in aceasta perioada sporeste frecventa fibroamelor uterine, riscul de cancer mamar sau uterin, precum si incidenta osteoporozei. Menopauza favorizeaza, de asemenea, cresterea in greutate, incontinenta urinara si bolile cardiovasculare.
Exact ca in natura, iarna vietii inseamna reducerea vitalitatii si a tonusului, ceea ce necesita atentie sporita la intretinerea sanatatii. Doamnele la varsta senectutii au aceeasi nevoie de sustinere, suport fizic si emotional, pe langa o alimentatie adecvata, aport de vitamine, tratament si recuperare adaptate la afectiunile existente.
Cum amelioram eficient disfunctiile feminine?
Printre cele mai frecvente tulburari genitale in randul femeilor se numara menstre neregulate, dismenoree, sindromul ovarelor polichistice, candidoza, leucoree, cistita interstitiala, raporturi sexuale dureroase, boli cu transmitere sexuala, sarcini nedorite sau probleme asociate sistemului reproducator. Multe femei sufera, din pacate, de cel putin una dintre acestea de-a lungul vietii.
Pe langa tratamentul recomandat de medic, ne vine in ajutor si natura: plante precum Saraca asoca (Ashoka), Caesalpinia sappan (Patang), Mesua ferrea (Nagkesar), Abroma augusta (Ulat kambal), Symplocos racemosa (Lodhra), Curcuma longa (Turmeric), Commiphora myrrha (Smirna) sunt folosite cu brio in medicina ayurvedica, avand beneficii demonstrate asupra sistemului genital feminin si a echilibrului hormonal, la orice varsta.
Aceste plante se regasesc in compozitia suplimentului Kamaiany, produs 100% natural, cu un spectru amplu de beneficii asupra organismului feminin:
- tonifica zona genitala feminina si amelioreaza simptomele in caz de chisturi ovariene
- regleaza ciclul menstrual, in ceea ce priveste fluxul si durata, in menoragie (menstruatie abundenta, de durata), metroragie (sangerarile anormale in afara perioadei menstruale),
- amelioreaza durerile si crampele menstruale (dismenoreea);
- creste libidoul;
- echilibreaza sistemul hormonal si tonusul general al femeii,
- sustine organismul in conditii de stres si oboseala.
Pe langa plantele mai sus mentionate, Kamaiany contine calciu si fier natural, ambele indispensabile unei bune sanatati a organismului feminin: aportul de fier compenseaza pierderile datorate hemoragiilor abundente, prevenind anemia, asigura regenerarea hematiilor si refacerea rezervei de fier la nivelul splinei, iar calciul sustine densitatea osoasa, prevenind osteopenia si osteoporoza, precum si sistemele nervos si muscular, contribuie la coagularea normala a sangelui, imbunatateste aspectul pielii, al unghiilor si al parului.
Iata, deci, cum toate aceste ingrediente 100% naturale actioneaza sinergic pentru functionarea optima a organismului feminin, fara riscuri sau efecte adverse.
Doamnelor, Kamaiany este prietenul sanatatii dumneavoastra. Descoperiti-i beneficiile si profitati de puterea naturii!